home sfeerbeeld 1

VERKOOPSTYLING EN WONINGFOTOGRAFIE

Het verkopen van een woning vraagt om een professionele aanpak. De presentatie van de woning op verkoopsites als Funda, Jaap of Makelaarsland is hiervan een belangrijk onderdeel. Hier wordt door potentiële kopers aan de hand van de foto’s van de woning de keuze gemaakt voor het al dan niet maken van een bezichtigingsafspraak.

Wij zorgen er voor dat alle ruimtes in uw woning zo optimaal mogelijk wordt gepresenteerd. Hierbij  gaan wij zelf aan de slag en stylen de héle woning in maximaal 2 dagen. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van de aanwezige meubels en accessoires tenzij de situatie om een andere oplossing vraagt. Daarnaast kunnen we met een vooraf afgesproken budget voor u op zoek gaan naar passende accessoires, ook is er de mogelijkheid om een accessoirespakket bij ons te huren voor de periode dat het huis te koop staat.

Meteen na de styling maken we foto’s van de ruimtes. Deze foto’s krijgt u aangeleverd op een USB stick en kunt u direct zelf gebruiken of aanleveren bij de makelaar.

Wij zijn aangesloten bij het CNVV ( Centraal Netwerk voor Verkoopstylisten).